Op donderdag 17 april 2014 is onze Ursina van Zwitsers-Heim bevallen van 4 kerngezonde puppies: 1 reu en 3 teefjes. Bij de geboorte zagen we dat het flinke pups waren: ze wogen maar liefst tussen de 750 en 850 gram. Kijk hieronder voor de wekelijkse berichten en foto's van de pups.

Bekijk hier de wekelijkse foto's van de puppies: Cosmo | Charly | Cayen

De puppies - 8 weken oud.
Dit zijn alweer de laatste foto's van de puppies. Ze zijn nu 8 weken oud; oud genoeg om het nest te verlaten en intrek te nemen bij hun nieuwe baasjes. Wij gaan ze in ieder geval missen!

De puppies - 8 weken oud.

De puppies - 8 weken oud.

De puppies - 8 weken oud.

De puppies - 8 weken oud.

De puppies - 8 weken oud.

De puppies - 8 weken oud.

De puppies - 7 weken oud.
De pups zijn op ontdekkingstocht! Alles wordt grondig onderzocht: als ze iets interessants zien of ruiken stormen ze er met zijn drieen op af! Ook hebben de pups de lekker liggende manden van de grote honden ontdekt. Ze zijn er niet meer uit weg te slaan en daarom hebben ze hun eigen mandje gekregen.

De puppies - 6 weken oud.
De hondjes worden alsmaar speelser en ondeugender! Ze krijgen steeds meer energie en rennen meerdere malen per de dag over het gazon door de tuin. Ze vinden het maar al te leuk om alles wat los en vast zit als hun speelgoed aan te zien, zoals onze mooie bloemen en de klompen. Maar ach... wat zijn ze toch schattig!

De puppies - 5 weken oud.
Wat zijn ze toch leuk! De puppies spelen op het gras, met de speeltjes en met elkaar. Ze zijn nu alles uit aan het vinden! Als ze de voerbakjes horen rammelen staan ze al klaar bij het hekje, hongerig te wachten op hun pap of brokjes (deze hebben ze vandaag op 21 mei voor het eerst gegeten). Ze wegen nu een dikke 5 kg, dus ze groeiten nog altijd heel erg goed!

De puppies - 5 weken oud.

De puppies - 5 weken oud.

De puppies - 5 weken oud.

De puppies - 4 weken oud.
De pups worden steeds actiever en beginnen nu echt met elkaar te spelen. Dagelijks krijgen ze al 3x pap en deze gaat erin als koek!

De puppies - 4 weken oud.

Ursina met haar puppies - 3 weken oud.
Ze hebben deze week voor het eerst pap mogen eten.. dat was smullen!

Ursina met haar puppies - 14 dagen oud.
Ze wegen nu al ruim 2 kg.

Ursina met haar puppiess - 6 dagen oud.
Het teefje Caya is helaas na 1 dag overleden. Met de moeder en de andere pups gaat het gelukkig allemaal goed. De kleintjes groeien als kool.
Van links naar rechts: Cosmo, Charly en Cayen.

Ursina van Zwiters-heim met haar puppies - 1 dag oud.
Van links naar rechts: Cosmo, Charly, Caya en Cayen